SHOPPEN ER UNDER OPDATERING - VI VENDER SNART TILBAGE

screen-shot-2016-09-12-at-19-55-13

Beautyhero.dk blev lanceret i 2016 med det hypede Newyorker brand Mario Badescu Skincare som første linje i produktsortimentet. Karen Marie Groth er kvinden bag det prisvindende skønhedskonceptet og eksklusiv distributør for Mario Badescu, MAGICSTRIPES i Danmark. Det lå ellers ikke i kortene, at Karen skulle arbejde med skønhed, men efter mere end 10 år i musikbranchen som sangerinde og sangskriver, fyldte den intense passion for skønhed og viden herom mere og mere – og blev yderligere forstærket af, at Karen lærte nye fantastisk skønhedsbrands at kende på sine rejser rundt omkring i verden.

Jeg har selv døjet med meget sensitiv hud, med tendens til diffus rødme og periodevis hormonbetinget Perioral Dermatitis. I mange år har jeg testet et kæmpe antal af skincare brands og blev sendt fra den ene hudlæge til den anden og altsammen uden effekt. De mange oplevelser, skærpede min lyst til at finde min egen kur for at få den hud jeg gerne ville ha og ikke mindst skærpede mine egne erfaringer min interesse for skønhedsprodukter, deres sammensætning og virkning, også på længere sigt. Det er efter mange år lykkedes mig at finde de produkter, mine egne BEAUTY HEROES der har fået min hud tilbage i balance. Den erfaring jeg har fået med tiden, vil jeg gerne dele med jer!

Missionen om at hjælpe folk med gennem sin erfaringsbaserede viden, førte til Beautyhero.dk – og grundtanken bag konceptet er ønsket om at give kunderne det bedste af det bedste. Og man skulle mene, at missionen er lykkedes, for det er gået stærkt – rigtig stærkt, og succesen er blevet anerkendt, med den eftertragtede nichepris ved Danish Beauty Award 2015 og 2016!

Beauty Hero er ikke blot et distributionsfirma, men også en online niche beauty shop med nøje udvalgte produkter, der hver især, men også sammen kan noget ekstraordinært. Alle produkter er håndplukkede og testet af Karen selv, der med lige dele passion og kærlighed til hudpleje og erfaringsbaseret viden til produkterne, står klar til at guide og hjælpe jer med at finde den helt rigtige skønhedsrutine!