SHOPPEN ER UNDER OPDATERING - VI VENDER SNART TILBAGE

Beautyhero.dk blev lanceret i 2016 med det hypede Newyorkerbrand Mario Badescu Skincare som første linje i produktsortimentet. Karen Marie Groth er kvinden bag det prisvindende skønhedsunivers og eksklusiv distributør for Mario Badescu og MAGICSTRIPES i Danmark.

Mission

Hos Beautyhero er du i fokus. Vores mission er at hjælpe dig med at sammensætte en hudplejerutine der er tilpasset din huds behov, om du blot er ude efter en ny natcreme eller vil have hjælp til at sammensætte en hudplejerutine der virker, også på den lange bane.

De personlige historier, du finder om vores produkter er ikke historier, vi har betalt folk for at fortælle. Vi ønsker kun reelle udtalelser og at vores produkter er at finde på badeværelset hos en stor del af det danske lands kvinder og mænd, er ikke fordi vi siger at vores produkter er fantastiske, det er fordi effekten af vores produkter taler for sig selv.

Kvalitet i højsædet

Når du handler på Beautyhero.dk eller hos en af vores forhandlere er du altid sikret høj kvalitet og originale produkter. Vi lægger stor vægt på at vi udelukkende forhandler den ægte vare og vi er stolte af at være Danmarks eneste autoriserede distributør af Mario Badescu og Magicstripes. 

Alle de produkter du finder hos Beautyhero er personlige favoritter og testet af Karen selv, vores team og eksperter. Kort sagt forhandler vi udelukkende produkter, du finder på Karens egen topshelf.

Du er altid i fokus

Det er så vigtigt for os at du som kunde altid føler dig velkommen hos os. Vi sørger derfor for hurtig levering, gratis prøver med hver eneste ordre og flot indpakning, så du får følelsen af self-care – inden du overhovedet tager produkterne i brug. 

Det rigtige valg af hudpleje kan være en jungle. Hvilke produkter skal du vælge og hvad passer til din hud? Vi vægter altid kundeservice højt og står klar hvis du har selv de mindste spørgsmål eller hvis du ønsker vejledning til en skræddersyet hudplejerutine.