Fri fragt ved DKK 499 + GRATIS testers ved hver ordre
HOTLINE +88 123 456
Toll-free in the entire state
FREE SHIPPING WORLDWIDE
Free Shipping for New Signups
NEW LOOKBOOK
Shop the Lookbook

f53f9358752b688e2a00baf431375ab3

Be My Valentine

By Karen Marie Groth

Posted in

Årets mest romantiske dag er lige om hjørnet – og på trods af, at mange mænd mener, at det er en opreklameret og al for amerikansk tradition at føre videre til Danmark, er vi på Beautyhero.dk nu ret vilde med den alligevel – og det tror vi også, at din kæreste er.

Så – regner du med at troppe op derhjemme uden en Valentines gave, så kan det være du skal sove på sofaen. Men hvis du nu for god ordens skyld gerne vil sikre dig en plads i kridthuset den 14. februar, så læs med her, når vi guider dig til den ideelle Valentines Beauty Box til din smukke dame;

Make-Up Remover Soap

Fordi det vil blive din kærestes bedste ven, hvis det ikke allerede er det i forvejen. Den nemme og behagelige rense creme fjerner alle makeup rester og efterlader huden gennemfugtet, ren og silkeblød. Kan selv af den mest sensitive hudtype bruges både dag-og aften og er et must-have i din dames toiletskab.

Facial Spray

Har du nogensinde hørt din dame nævne, at hendes hud er tør? Eller har du nogensinde set hende spraye sig i hovedet med et eller andet væske, som hun påstår er vigtigt at have in every situation?! Så er det en Facial Spray. Nok en af de ting I mænd ikke forstår sådan helt 100 %, men det behøver I egentlig heller ikke. Så længe din dame ikke løber tør for den mystiske spray, så er alt godt. Derfor, sørg altid for, at hun er ‘stacked up’.

Apricot Super Rich Body Lotion

Som manden i forholdet må man sjældent pointere nogen som helst form for fejl hos sin kæreste – så hvis du nu godt kunne tænke dig at din kæreste fik lidt blødere ben, ville et diskret hint gemt i en gave, være fuldstændig genialt, jo. På den måde scorer du point hos damen for at komme med en betænksom gave og du får blødere ben at ligge op ad under dynen. Det er, hvad man kalder en vaskeægte ‘win-win’ situation.

Valentines Day

The Moisture Magnet

Det har aldrig været en hemmelighed, at kvinder hverken kan få nok af sko, tasker eller cremer. Derfor, vil du som mand,  i de fleste tilfælde, kun blive mødt af glæde og begejstring over, at du har formået selv at købe en creme til din dame. Skal du score flere point, så har du sat dig kort ind i, hvad cremen egentlig gør ved din dames hud – i dette tilfælde med “The Moisture Magnet” kan du bruge ‘punchlines’ såsom “cremen indeholder Spf 15, hvilket gør at din hud er beskyttet mod de skadelige solstråler hele dagen” eller “denne creme er dedikeret til fin, sensitiv og kombineret hud, hvilket jeg husker du har nævnt et par gange før, at din hud er.”
Afslutningsvis kører du den hjem med “så den tænkte jeg passede helt perfekt til dig. Bum. Homerun!

Rose Hips Nourishing Oil

Et sidste godt bud på nogle gode produkter som din udkårne ville sætte pris på – The Rose Hip Nourishing Oil – fordi de fleste kvinder elsker den silkebløde fornemmelse af en lækker olie i ansigtet, (og den her fedter ikke, da den er en ren tørolie) eller at blande det op med deres daglige ansigtscreme, når vejret som nu, er lidt koldere. Her vil ovenstående ‘punchlines’ og hjælp også være en ‘benefit’ for dig.

I kærlighedens tegn har vi lavet fri fragt hele ugen så værsgo´- Vi ønsker dig held og lykke & Happy Valentines Day!

xx

The Beautyhero Team

header_1

btt