Fri fragt ved DKK 499 + GRATIS testers ved hver ordre
HOTLINE +88 123 456
Toll-free in the entire state
FREE SHIPPING WORLDWIDE
Free Shipping for New Signups
NEW LOOKBOOK
Shop the Lookbook

Mario Badescu Facial Spray Beautyhero

Welcoming our newest MINTY Beauty Hero from Mario Badescu #NEWIN

By Karen Marie Groth

Posted in

Vi ELSKER Facial Spray! Yes, vi er straight up, afhængige af en god ‘face mist’ og derfor har vi glædet os helt vildt til at introducere jer til Mario Badescu´s nyeste produktlancering; en helt ny version af deres kult Facial Spray, (den med den milde rosen duft). Den nye Facial Spray, kommer i en smuk MINTY version, der bla. indeholder naturligt ekstrakt af Agurk, Aloe Vera og Grøn The. Den perfekte kombo, der giver din hud et øjeblikkeligt kølende og opkvikkende boost og samtidig minimerer rødme i huden. Men vi elsker den originale Rose version, så vi var spændte på om den nye spray kunne måle sig med den. Og det synes vi i den grad den kan, ikke mindst pga. dens blide, sødmefulde duft af teblade, og fugtgivende egenskaber, der giver den smukkeste, friske glød.

HERO TIP: Hav den stående i køleskabet for et opkvikkende boost. Eller brug den som en naturlig parfume i håret, den blide, sødmefulde duft af te er perfekt.

Du kan også gøre som make-up artisterne og spraye en smule mist på din make-up pensel, inden du påfører foundation, for at give huden det helt rigtige ‘dewy’ look.

Love The Beautyhero Team Signature

btt