Fri fragt ved DKK 499 + GRATIS testers ved hver ordre
HOTLINE +88 123 456
Toll-free in the entire state
FREE SHIPPING WORLDWIDE
Free Shipping for New Signups
NEW LOOKBOOK
Shop the Lookbook

New_in_Revitalin_Glycolic

NEW IN: Mario Badescu Glycolic Gel & Revitalin Night Cream

By Karen Marie Groth

Posted in

SPRING HAS SPRUNG! Og det er tid til at introducere vores nyeste ‘beautyheroes’ fra Mario Badescu. Vi har glædet os helt vildt til at launche disse to fantastiske produkter, som vi ved i også har glædet jer til.

Den første ‘Hero’ er en powerful lille sag, der er perfekt til dig der lider af meget fedtet/ kombineret hud og som savner en måde hvorpå du kan mindske forstørrede, tilstoppede porer og grov hud. Glycolic Gel tryller mens du sover og er helt magisk til at udjævne en uens hudtone og struktur. Med en koncentreret blanding af Glycolic Acid og frugt enzymer fra bla. grapefrugt, virker den samtidig mildt eksfolierende og efterlader huden blød, klar, jævn og med øjensynligt færre fine linjer.
Anvendes to gange om ugen som en del af din aften-rutine over hele ansigtet – eller blot på et bestemt udsat område. Dog skal denne gel ikke bruges, hvis huden er overbelastet, og bruge den ikke omkring øjnene.

Vores anden ‘Beauty Hero’ er den ultimative natcreme, til den meget dehydrerede og tørre hud, der ikke vil lystre på selv de mest genopbyggende cremer på markedet. Vi har glædet os til at have Revitalin Natcreme i vores sortiment! Og ikke blot på grund af dens lækre, let kølende konsistens, der mest af alt minder om vanilieis, dog uden duften, men grundet dens opstrammende, fugtgivende og udglattende effekt. Den redder den særligt overbelastede hud, på få nætter. Den er rig på antioxidanter og en lille smule af denne creme, rækker langt. We love it!

Og som en lille tak for jeres altid fantastiske loyalitet, får i hermed -15 % på alle produkter, fra nu og til og med søndag d. 16.04. 2017. Happy selfcare days!

Klik blot på linket her og fyld i kurven: A little something special for you

Vi sender dag til dag, også i påsken!

Love The Beautyhero Team Signature

 

 

 

 

 

btt