Fri fragt ved DKK 499 + GRATIS testers ved hver ordre
HOTLINE +88 123 456
Toll-free in the entire state
FREE SHIPPING WORLDWIDE
Free Shipping for New Signups
NEW LOOKBOOK
Shop the Lookbook

IMG_4169

How to keep your hands looking young and beautiful – #BEAUTYTIP

By Karen Marie Groth

Posted in

IMG_2841

Du ved det jo godt, “dine hænder er dit visitkort” og efter en lang vinter, er det som om dine hænder liiige er blevet et par år ældre at se på, aiight? We know, de har brug for noget seriøs TLC.

Derfor har vi fundet vores bedste ‘beautyheroes’ til dig, så du kan få smukke og velplejede hænder og neglebånd asap!

Magicstripes Hand Gloves – Disse fantastiske fugtgivende og reparerende handsker, er beriget med nærende naturlige ekstrakter, aktive molekyler, oliven olie og Shea smør. De stimulerer hudens fornyelsesprocess, udglatter rynker, blødgør og virker fugtgivende på huden. Farveforskelle og alderspletter bliver bleget mildt og masken virker beskyttende mod solens stråler. Den bedste undskyldning for at undgå opvasken!

Hand_Repairing_Glove

Mario Badescu Special hand cream with vitamin E, er det perfekte “before- bedtime” treat.  Dens konsistens leder tankerne hen på nypisket flødeskum. Den fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden. Den indeholder A & E vitamin, honning og hvedekimsolie, der efterlader dine hænder bløde og smukke. Den har været en best-seller og Martha Stewarts ‘go-to’ i mange år og det er der en grund til. Den er just relaunched i en ny og smart tube, der passer perfekt i tasken. Shop den her

special-handcreme

OG HUSK solcremen, (også) på dine hænder!

Love The Beautyhero Team Signature

 

 

 

 

btt