Fri fragt ved DKK 499 + GRATIS testers ved hver ordre
HOTLINE +88 123 456
Toll-free in the entire state
FREE SHIPPING WORLDWIDE
Free Shipping for New Signups
NEW LOOKBOOK
Shop the Lookbook

karens-beauty-hero-diary2

Karen’s Beauty (hero) Diary – #LIFE

By Karen Marie Groth

Posted in

Soft_GalleryKaren-01

Kan tiden ikke bare tage en slapper,  just a tiny bit? Men here we are, foråret står for døren og rosé, is og nye smukke sommerminder venter forude… og så er der lige en anden detalje…(indsæt trommevirvel)… jeg er gravid, i uge 39, så bedre sent end aldrig at få den her post ud i verden, jeeez! (Læs: det har været 4 måneder undervejs).

Jeg har derfor her samlet mine allerbedste preggo skincare favoritter til dig der går i babytanker, dig der er midt i graviditeten og til dig som lige har født. So, here we go:

Meditation: Can’t live without it, won’t live without it. Det her min numero uno på listen over det bedste jeg har gjort for mig selv i virkelig lang tid. Jeg prøver at få mediteret hver dag, i 10 min., ellers er 3 gange om ugen også være helt fino. Når man nu alligevel ligger der, så lægger jeg ofte en maske og MAGICSTRIPES Hyaluronic Treatment Mask, er en af mine ypperste to -go favoritter, når min hud trænger til noget ekstra, her og nu.

Min morgenrutine: Morgenerne er gået hen og blevet min absolutte  yndlingstid på dagen. På trods af at jeg er et rendyrket B-menneske, så er der sket det helt fantastiske at jeg vågner, når vækkeuret ringer kl. 06:30… OG føler min udhvilet, det er ikke noget jeg har kunnet bryste mig af, som i never.

 1. Rens: Efter badet, vasker jeg mit ansigt i Chamomile Cleansing Lotion (jeg bruger hænderne, ikke vatrondel) og efterfølgende et ‘spritz’ Facial Spray fra Mario Badescu. Det fjerner kalklaget fra vandet, så serum og creme trænger bedre ind i huden.
 2. Body Lotion: SARD Abrikoskerneolie. Bruger den i badet, på våd hud, dvs. inden jeg dupper mig tør.
 3. Serum: Mario Badescu Cellufirm Drops
 4. Dagcreme: Oil Free Moisturizer spf. 30 fra Mario Badescu
 5. Øjencreme: Dermonectin Eye Creme, som jeg ruller ind med en kølig jaderulle.

Oil_Free_Moisturizer

Min aftenrutine: Min hud er en smule mere sart her under graviditeten, så der skal ikke gøres det store. Så jeg kører en simpel rutine, omend jeg renser huden hver aften, som altid:

 1. Rens: Keratoplast Cream Soap
 2. Serum: Correcting Serum
 3. Ansigtsolie: Pudderdåsernes Ansigts Olie
 4. Øjencreme: Dermonectin Eye Cream
 5. Maske: Azulene Calming Mask eller Magicstripes Hyaluronic Treatment Mask, 1 x om ugen.

Og så den lille, virkelig uundværlige detalje: I starten af graviditeten, var jeg så heldig at have startet samarbejdet med Karen Newby, som er founder af vores nyeste ‘Beautyhero’, Alchemy Super Blends. Karen har bla. forsket i ernæring inden, under og efter graviditeten. Og da hun selv ventede sit første barn, skabte hun “Alchemy Morning Elixir“, der har været min tro væbner gennem hele graviditeten. Jeg putter 2 strøgne tsk. i min juice hver morgen, det er den hurtige løsning. Den kan også med fordel, tilsættes din yoghurt, smoothie eller te. Og hvad er det så den kan? Well…

 1. Den styrker immunforsvaret.
 2. Den giver dig det anbefalede daglige C- vitamin boost.
 3. Er sammensat af rene, økologiske planteproteiner og indeholder ingen tilsætningsstoffer.
 4. Den minimere effektivt væske i kroppen under graviditeten.
 5. Indeholder bla. folsyre og jern.
 6. Modvirker luft i maven.
 7. Smager IKKE af kompost.

Morning_Elixir

lovekaren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

btt