Fri fragt ved DKK 499 + GRATIS testers ved hver ordre
HOTLINE +88 123 456
Toll-free in the entire state
FREE SHIPPING WORLDWIDE
Free Shipping for New Signups
NEW LOOKBOOK
Shop the Lookbook

f674c4f61cfed300148b294800205cc6

ICE ICE BABY

By Karen Marie Groth

Posted in

Februar og uge 7 især, betyder for mange mennesker en tur til alperne. Østrig, Schweiz, Frankrig og Italien er de populære steder, der bliver fyldt med børn i orange flyverdragter og voksne med en mærkelig solbrille-tan.

Og det er jo ganske velkendt, at vinteren ødelægger vores hud og det er også blevet sagt af mange, at man skal huske at opdatere sine daglige rutiner når kulden kommer.
Vinterferien er dog en anelse vigtigere at have in mente, når det kommer til hudplejeprodukterne, eftersom du i løbet af dagen bruger langt flere timer udendørs, end indendørs – og at graderne faktisk er i mere minus end man umiddelbart er vant til.

Derfor guider vi dig til de perfekte ski-essentials at tage med, så din hud kan modstå den friske luft;

1. Lip Balm Stick

Som nyeste skud på Mario Badescu stammen, er denne lille stick genial at have i inderlommen på dine skiture og et absolut must-have i løbet af dagen, så dine læber forbliver intakt og kan holde til den kolde luft. Som et ekstra tip, så brug den også lige inden du skal sove så den kan arbejde på dine læber og give fugt i løbet af natten. Den fås lige her.

2. Botanical Exfoliating Scrub

Når din hud bliver udsat for så kold en luft, skal man helst ikke scrubbe den for meget – derfor er denne nye scrub genial, eftersom dens gel-baserede konsistens er let at bruge og ikke for hårdfør mod huden. Brug den 1-2 gange i løbet af din skiferie og den vil forfine din hud, fjerne døde hudceller og gøre din hud frisk og klar til en god vinter-tan!

BHJ ICE ICE BABY pic

3. Kera Moist Creme

Det er også en no-brainer at medbringe en “heavy duty” fugtgivende ansigtscreme med på skiferie, som både kan give fugt til din hud som varer hele dagen, men som samtidig lader den ånde og ikke virker fedtende. Kera Moist Creme klarer den for dig! Og så kan den bruges både som dag-og natcreme. Et godt tip: Massér cremen godt og grundigt i runde cirkler på renset hud for det bedste resultat.

4. Aloe Moisturizer Spf 15

Hvis du nu ikke er til den fede creme har vi et rigtig fint alternativ; Aloe Vera med Spf 15. Som navnet afslører er der lidt solfaktor i, hvilket passer perfekt til en solskins rig dag på ski. Cremen er oliefri og forfiner hudens struktur i T-zonen uden at tilstoppe porerne. Perfekt til den sensitive og kombineret hud. Smid den i kurven her.

5. Azulene Calming Mask

Måske en solid top tre over alle de masker vi (og mange af jer som har købt den) har – Azulene masken har vundet mange hjerter og hudtyper i årenes løb og den er klart værd at have med en tur til alperne.
Påfør den på ren hud mens du sidder og får varmen i det varme vand fra det franske badekar – og tag den så af 20 minutter efter, så din hud er gennemfugtet og klar til endnu en dag på skiferie.

Beautyhero ønsker dig en dejlig skiferie!

xx

The Beautyhero Journal

header_1

 

 

btt