Fri fragt ved DKK 499 + GRATIS testers ved hver ordre
HOTLINE +88 123 456
Toll-free in the entire state
FREE SHIPPING WORLDWIDE
Free Shipping for New Signups
NEW LOOKBOOK
Shop the Lookbook

IMG_3010

The Fantastic Four: 4 forårsfavoritter til dig.

By Karen Marie Groth

Posted in

HELLO SPRING! Vinteren er for alvor på tilbagetog og der er lysere dage forude, så det er tid til at omfavne foråret – og hvilken bedre måde at gøre det på, end at dele vores fire forårsfavoritter med jer? Vi har fundet fire produkter, som vi elsker og som vi ved kan hjælpe dig med at komme af med den tørre vinterhud og gøre den klar til foråret – inside out!

Beautyherodk Forårsfavoritter Mario Badescu Alchemy Super Blends Magicstripes Eye Patches

MAGICSTRIPES: ”Wake Me Up” Collagen Eye Patches
Efter lang vinter med mangel på D-vitaminer, er det på tide at give de trætte øjenomgivelser lidt TLC. WAKE ME UP Collagen Eye Patches fra Magicstripes giver dine øjenomgivelser et ‘instant beautifying´ boost. Deres kølende effekt og høje indhold af Hyaluronsyre og Collagen, hjælper effektivt mod forekomsten af små rynker og mørke rande omkring øjnene. Det perfekte ‘treat’ inden du skal ud.

BEAUTY TIP: Opbevar masken i køleskabet for ekstra kølende effekt og sørg endelig for at bruge serummet fra pakken som en ekstra opfrisker og dup det forsigtigt rundt om øjnene, for yderligere opstrammende effekt.


MARIO BADESCU: “Botanical Exfoliating Scrub”
Denne ansigtsskrub er i en klasse for sig! Efter en hård vinter, er det på tide at skrubbe de døde hudceller væk og give hudens celler nyt liv og en frisk start. Gi´ huden en opfriskende skrub 1 x  om ugen, hvis du har normal hud/kombineret/fedtet hud, og 1 x hver 14. dag, hvis du har sensitiv hud. So don´t overdo it! Skubben er fri for parabener og mild men effektiv, helt uden at ødelægge hudens beskyttende lag, takket være de fine korn fra den Ecuadoriske Elfenbenspalme. Naturlige ingredienser spækket med antioxidanter, som Ingefær, Ginkgo og naturligt ekstrakt fra Grøn te, og fugtgivende ingredienser som Kokosnød og Aloe Vera, efterlader huden blød, og med en smuk ungdommelige glød. Voila!


MARIO BADESCU: “Cellufirm Drops”
Med alderen svækkes hudens naturlige indhold af elastin– men det er der selvfølgelig råd for. Cellufirm Drops er med til at forebygge tabet af hudens naturlige indhold af elastin, ved hjælp af næringsrige vitaminer og det fantastiske anti- inflammatorisk tang ekstrakt. Din hud vil med det samme fremstå strammere og fastere. Dette er naturligvis en af vores forårsfavoritter, da den anvendes både morgen og aften inden fugtighedscreme og kan stilles i køleskabet – så den giver en kølende effekt.   


ALCHEMY SUPER BLENDS: “Beauty Elixir”
Og vigtigst af alt skal man huske, at skønhed også kommer indefra. Med Alchemy´s økologiske Beauty Elixir får du en blanding af superbær, som er kendt for at beskytte huden og har et rigt naturligt indhold af C-vitaminer, som bevarer og genopbygger collagen i huden, indefra. Samtidig er der tilsat baobab, pea protein og wheatgrass, som får hud, hår og negle i tilbage i balance. Det kræver blot 2 strøgne teskeer i din yoghurt, smoothie, juice eller skyr – så hvis du skal vælge en ny inner booster skal det være den her.

Love The Beautyhero Team Signature

btt