Fri fragt ved DKK 499 + GRATIS testers ved hver ordre
HOTLINE +88 123 456
Toll-free in the entire state
FREE SHIPPING WORLDWIDE
Free Shipping for New Signups
NEW LOOKBOOK
Shop the Lookbook

IMG_2029

Time To Clear Things Up: 3 Ting Du Ikke Vidste Om bumser

By Karen Marie Groth

Posted in

Det er de færreste mænd og kvinder, der aldrig nogensinde er vågnet op med en bums i panden, eller har kæmpet (og stadig kæmper) en træls kamp mod urenheder i ny og næ. Bumser har især en sjælden og mystisk tendens til at dukke op, når man mindst venter det – og har mindst brug for det; på din bryllupsdag, til et fotoshoot eller morgenen inden festen, hvor drømmemanden også kommer.

Og vi forstår dig og føler med dig, for det er også svært – og udefinerbart og til tider virkelig frustrerende. Men der er også virkelig mange usande sandheder og “råd” som rent faktisk i de fleste tilfælde enten er unødvendige eller fuldstændig usande og ubrugelige. Derfor sætter vi i dette indlæg fokus på bumser og afliver nogle af de største myter.

Her er 3 ting, som du (måske) ikke vidste;

  1. Acne eller bumser fjernes bedst ved medicinsk behandling

    – FALSK. Acne og de små bumser man får i ny og næ kan sagtens fjernes med de rigtige produkter – og medicinering er oftest unødvendigt, men det skal siges, at det kan være sidste udvej for nogle. At få en pæn hud kræver tålmodighed og vedholdenhed over en årelang periode.

    Vores bedste råd:
    Drying Lotion fra Mario Badescu er kategoriseret som bumsens værste fjende. Brug en vatpind, dup lidt lotion på bumsen behold det på natten over – Et voilá! Den er stensikker 8 ud af 10 gange, at bumsen er væk næste morgen. Hvis ikke den er væk, var det ikke en bums – og det tør vi godt sige, efter at have testet denne fætter i 5 år.

2. Du skal scrubbe dit ansigt, når du har uren hud                

– FALSK. De fleste gør den klassiske fejl at prøve at “scrubbe” acnen væk, hvilket faktisk er det værste du kan gøre. Acne er en inflammation i huden og skal ikke tirres. Din hud er irriteret og overbelastet, og har mere end nogensinde før, brug for beroligende og skånsom behandling.

Vores råd: Mario Badescus Buffering Lotion er intet mindre end genial til de små talgknopper, indkapslet puds og zystisk acne. Kort sagt urenheder som ikke står i fuldt flor endnu, men som har potentialet til at vokse sig store og blive irriteret og i værste fald lave en permanent skade på huden.  Brug den hver anden aften som sidste step i din aftenrutine,  på de angrebne områder. Takket være Niacinamide har denne hero en helende virkning på huden og kan med fordel kombineres med Special Healing Powder, hvis din hud har tendens til ar.

3. HVIS du skal prikke en betændt bums ud (i stedet for at lade din dermatolog gøre det for dig), så husk først at påføre toiletpapair på hver pegefinger inden du går i krig– FALSK. Selv toiletpapir kan der være bakterier på, så ikke engang der er du homesafe.

Vores råd: Selvom der skal meget til før du skal pille i en bums, så kan den jo nå et punkt hvor den er så betændt at der ingen vej tilbage,og den skal “poppes”. Tag derfor to vatpinde, duppet med en antiseptisk toner, som eksempelvis Mario Badescu Cucumber Cleansing Lotion, så du undgår at skade huden, eller tilføre en nasty bakterie eller tre, der kan forårsage permanente ar på huden.

Love,

The Beautyhero Team

header_1

btt